< Umělec >

Michajlov

Oblíbenost

100,00%

Zažitek z koncertu

100,00%

Michajlov

Brněnský rapper, BRNO REPREZENT

Město: Brno, ČR

Dovednosti: Emcee, Rapper

Žánr/styl: Boombap

Zatím zde nic není. Biografii můžeš dopsat zde.

Diskografie

Vlastní

2018

  • 1991 (CD, Digital, Album)

2017

2015

2014

Spolupráce

Spolupráce

2018

2017

Komentáře 8

Vstoupit do diskuze

Komentáře 8

  1. Michal

    Můj nejoblíbenější rapper na CZ/SK scéně. Přál bych aby už ho kurva pustili ste basy Free Michajlov

    3.5.2019 / Odpovědět  
    1
  2. Lenka

    Tak poslouchejte pozorne jeho songy a budete vedet kolik mu je 🤣🤣

    20.4.2019 / Odpovědět  
    1
  3. Adam

    dost ti tam toho chybí jako obyčejnej chlapec (somar-2014) třeba.. 🙂
    a je mu 26 😛

    30.5.2018 / Odpovědět  
    0
  4. KubiSzKa

    Michajlov je narozen 1991

    14.3.2018 / Odpovědět  
    3
  5. PanPav

    Michajlovy je 47 let jo ?
    To se mi nějak nezdá.

    8.12.2017 / Odpovědět  
    2
    • Professor Cass Founder by Rapzzz

      Jop, to je hloupost. Smáznul jsem to. Jestli víš věk, tak dej vědět 🙂

      8.12.2017 / Odpovědět  
      0

Tracklist

  1. Baggy Jeans (feat. Idea, Dymer)
  2. Flow (feat. Michajlov, Matys)
  3. Djevko (feat. Maniak)
  4. Mic Check (feat. Refew, Delik)
  5. Gump (feat. Paulie Garand)
  6. My Sme Rap (feat. Gumbgu, Pil C)
  7. Vlajky (feat. Idea)
  8. Po Nás (feat. GR Team)
  9. Big City Life (feat. Daniel, Yoga Spank)
  10. Rozostřené Chvíle (feat. Tomba Bomba, Yoga Spank)
  11. Renne, Já a Fosco (feat. Fosco Alma, MC Gey, Renne Dang)
  12. Boys (feat. BoyBand)
  13. Budoucnost (feat. Rest, Separ)

Tracklist

  1. Vítej
  2. Restart
  3. Kredit
  4. Kde si?
  5. Chodníky s Garandem
  6. Kontakt s Václavem Roučkem
  7. Po svý ose
  8. Víc klidu
  9. Zpátky na zem s Colectivem
  10. Ready se Strapem a Separem
  11. Klíč
  12. Hlasová schránka (skit)
  13. Na slovo s Michajlovem
  14. Aby bylo jasno s Pio Squad
  15. Vona
  16. Blízko (skit)
  17. Stačí málo
  18. Čas hulit

Tracklist

  1. Mám
  2. Ráj
  3. My chceme víc (feat. Cocoman)
  4. Sax ve městě
  5. Fáma (feat. Michajlov)
  6. Touha
  7. Volný pád (feat. Acme)
  8. Horečka sobotní noci
  9. Úspěch (feat. Regie)
  10. Kandidát
  11. Upřímnost (feat. Idea, MC Gey)
  12. Dům (feat. WHNT)
  13. Eyol
  14. 4 ráno

Tracklist

  1. Kurt Cobain
  2. Vracíme městu (feat. Pasr)
  3. Imigrant
  4. Suka Bljať
  5. 32 řádků (feat. DJ Opia)
  6. Nechci patřit (feat. K.O. MC)
  7. Konzum
  8. Odpověď (feat. Tafrob)
  9. Slang (feat. DJ Opia)
  10. Bod varu
  11. Ozvěny
  12. Ronin (feat. Idea, Rest)
  13. Vlajka
  14. Hypnóza (feat. El Nino)
  15. Linka č.98
  16. Štěstí vs. Rozum
  17. Nic se nezměnilo (feat. Daniel)
  18. Přej mi to
  19. Krchov (bonus track)

Tracklist