< Umělec >

H16

Oblíbenost

100,00%

Zažitek z koncertu

100,00%

H16

H16 není chemická značka z periodické tabulky, ale jedna z nejlegendárnějších rapových skupin v československých dějinách. Kluci z Hálové 16 Neprestali Veriť a splnili si své hudební sny.

Narozen: 01.01.2003 (17 let)

Město: Petržalka

Dovednosti: Kapela

Žánr/styl:

  • Kukla černá 190 Kč Do obchodu shop.rapzzz.com
  • Black crewneck / v rapu. 490 Kč Do obchodu shop.rapzzz.com
  • Burgundy hoodie / v rapu.... 890 Kč Do obchodu shop.rapzzz.com
  • Darewin + Double křest EP... 150 Kč Do obchodu shop.rapzzz.com
  • Black hoodie / v rapu. 890 Kč Do obchodu shop.rapzzz.com
  • White triko / v rapu. 390 Kč Do obchodu shop.rapzzz.com
  • Black triko / v rapu. 390 Kč Do obchodu shop.rapzzz.com
  • White crewneck / v rapu. 490 Kč Do obchodu shop.rapzzz.com
Zobrazit více
Zatím zde nic není. Biografii můžeš dopsat zde.

Diskografie

Vlastní

2016

  • Síla (CD, Digital, Album)

2013

2009

2008

2006

2004

Spolupráce

2015

2011

2010

2007

2006

2005

Komentáře

Vstoupit do diskuze

Komentáře 0

Tracklist

  1. Moje řeč
  2. Vaša (feat. Orion, Tina, Dannie)
  3. Living
  4. Nelutujem (feat. Tomáš Gajlík)
  5. Lets go
  6. Gde ste? (feat. Zverina)
  7. Hraj Teraz! (Feat. Slipo, Čistychov)
  8. Rap 2005
  9. Out of the fire (feat. The Regime)
  10. Poslední žár
  11. Idem si svoje & Dneska ide karta
  12. Pimpin rap (feat. Kardinál Korec)
  13. Pašerácká
  14. To je to, co chceš?!
  15. Sekáčik na lad
  16. 2 N U Bitch
  17. Svět je nádherný
  18. Krach
  19. Party shit

Tracklist

  1. Intro (album S/M Show)
  2. Step Back
  3. Ja Sa Nezmením
  4. S/M Show
  5. Strih
  6. Keď Ide Von
  7. Punkrock (Feat. Komplot)
  8. What Up
  9. Otec Pije (Feat. Vec)
  10. Underground
  11. Viem O Vás (Feat. H16)
  12. Hajzli
  13. Venom
  14. Tanker (Feat. Supercrooo)
  15. Nespavosť (Feat. DJ AKA, Idea)
  16. Nie Si Sama
  17. Hľadám Únik
  18. Outro (Feat. Komplot) (album S/M SHow)

Tracklist

  1. Teraz Už Vieš
  2. Idem Si Svoje Meeen
  3. Mysli! (Naživo!)
  4. Motivačná Hudba
  5. Odvážnemu Štastie Praje
  6. Zavolaj Mi (Naživo!) (Feat. Otis)
  7. Ahoj, Čo Ty?
  8. Ským Si
  9. Mladý Rebel Kraluje (Feat. Pepe Cotti)
  10. Hennessy (Feat. Suvereno)
  11. Sssssss
  12. Stebou (Feat. Pepe Cotti)
  13. Vyberám Sám
  14. Leť Brácho (Naživo!)
  15. Žijem Tu&Teraz (Feat. Mario Bihary)
  16. 40 Barov (Naživo!)
  17. Ostaň V Klude
  18. Hip-Hop Je Tu Navždy
  19. Nemám Limit (Naživo!) (Feat. Rytmus)
  20. Svet Je Tvoj
  21. Zaseyeah! (Feat. Suvereno)
  22. Smutná Pravda
  23. Ľuďom Vážne Jebe (Naživo!)
  24. Stokovka (Naživo!) (Feat. Rytmus)
  25. Úplne Mi To...
  26. Zhúliť (Feat. H16)
  27. Vesmírny Pohľad (Feat. H16, Jay Diesel)

Tracklist

  1. Intro (album 2 nosáči tankujou super)
  2. Boom click click boom (1996) (unreleased)
  3. Pele (1999) (unreleased)
  4. 00 Zero (1999) (unreleased)
  5. Nádech
  6. Kurva květ (2001) (unreleased)
  7. Výdech (feat. Eurodel)
  8. Ze všech stran (feat. LA4)
  9. Nehas, co nepálíš (DJ Stalone remix)
  10. 2005 (Supercrooo remix, 2003) (unreleased)
  11. Toxic Funk (2003) (unreleased)
  12. Extrahumr (2003) (unreleased)
  13. Supersonic
  14. Hack a Phat pimpí (Gate 6 remix, 2004) (unreleased)
  15. Fotky z novin (Mystic Gang remix, 2004) (unreleased)
  16. 1 2 3 4 5 Vs Fotky z novin – Slowed n Fucked (2005) (unreleased)
  17. Kery 1 - Intro (2003)
  18. Kery 2 (2004)
  19. Chyť si mě (2004)
  20. 1620 (2005) (unreleased)
  21. Jádro kudla (feat. Supercrooo)
  22. Tvůj styl je moskyt poskyt (2004) (unreleased)
  23. Hej čubko (2005) (unreleased)
  24. Velrybí bolest (feat. Hugo Toxxx)
  25. Ten kluk je nemocný (2004) (unreleased)
  26. Na světlo denní
  27. Hugo Bosss
  28. Nakopni DIXXX
  29. Toprock (remix)
  30. KSČM (2006) (unreleased)
  31. V.A.R. (feat. James Cole)
  32. Poď za mnou
  33. Kuřecí zahrada (Supercrooo remix, 2005/2007) (Nu shit)
  34. Kde sou
  35. Zápas (feat. James Cole)
  36. Parket (feat. Hugo Toxxx, Indy, James Cole, Čistychov) remix
  37. Nejsom falošný (2006) (feat. H16, Vec)
  38. Party shit (DJ Enemy remix, 2007) (Nu shit)
  39. Domácí vězení (Extremni Primati remix, 2007) (Nu shit)
  40. Kariera 16 (Paulie Garand remix, 2007) (Nu Shit)
  41. Intro (album 2 nosáči tankujou super)
  42. Kariera 16 (remix, 2007) (Nu shit) Bonus track

Tracklist

  1. Intro (album KMBL)
  2. Vítejte
  3. KMBL
  4. Je to zlý (feat. James Cole, LA4)
  5. Budu tam
  6. Srdce a love (feat. H16)
  7. Báječný klima (feat. Orion, Nicole)
  8. Co budete dělat Vy
  9. Ledové ostří (feat. Vec, Zverina)
  10. Pizzaman (feat. Nicole)
  11. Prase v životě (feat. Vladimír 518)
  12. Klasixxx
  13. Klobouky (feat. Pio Squad)
  14. Půlnoční expres (feat. Kato)
  15. Hicmaker
  16. Jižní komfort (feat. Zverina)
  17. Outro (album KMBL)

Tracklist

  1. Intro (album Hádej kdo...)
  2. Už jdou
  3. Operace Grill Bill
  4. 8 promile (feat. Orion)
  5. Superjob
  6. Hádej kdo
  7. Můj svět (feat. H16)
  8. Z Tvojí 1/4 (feat. LA4, Rytmus, Vec)
  9. Pro naše kids (feat. Idea)
  10. Zlatokop
  11. Out of the fire (feat. The Regime)
  12. Každej ví
  13. Bigbang show
  14. Live! (feat. Nironic)
  15. Konstantin
  16. Stejný hovno, jinej den (feat. LA4)
  17. Jednou (feat. Ego, Vladimír 518)

Tracklist

  1. Počítaj so mnou
  2. Good vibration
  3. Ženy treba ľúbiť
  4. Nebuď tragéd (Feat. Orion)
  5. Free (Feat. Delik)
  6. Ži a nechaj žiť
  7. Legendárna
  8. Ja a ty (Feat. Celeste Buckingham)
  9. Sexy
  10. Hviezdy
  11. Hľadám pravdu
  12. Babylon horí
  13. Som, aký som
  14. Hip-Hop
  15. Sen
  16. Bič! (Feat. Cigo)
  17. Všetkospoluhrá (Feat. Supa)
  18. Jazvy
  19. Nový človek

Tracklist

  1. Teraz Je Čas
  2. Zbojník (Feat. Maxo)
  3. Slovo (Feat. Ben Cristovao, Čistychov)
  4. Dobyjeme Svet (Feat. Cigo, Delik, Otis, Supa)
  5. Feel Alright
  6. No A Čo? (Feat. Vec)
  7. Tancuj RMX
  8. Robím To Rád
  9. Euro Gang (Feat. H16, S.A.S.)
  10. Len Tak (Feat. Ego, Ektor, Elpe)
  11. Boh Jediný
  12. Bol Som Tu
  13. Kvety

Tracklist

  1. Intro (Jednašestka ftvojom klube)
  2. Jednašestka ftvojom klube
  3. Keď chytím mikrofón
  4. Toe konec
  5. Nech ti nejebe (Opak remix)
  6. Jednašeska ftvojom klube (radio)

Tracklist

  1. Intro (album Kvalitný Materiál)
  2. Nech Ti Ne*ebe 2
  3. Kvalitný Materiál
  4. Idem Si Svoje
  5. Zarábaj Keš
  6. Nech Vidia (Feat. Rytmus)
  7. Nejsom Falošný
  8. Choré Riadky
  9. Daj Sa Dokopy (Feat. Slipo, Čistychov)
  10. Neverím Ti
  11. Tie Isté Pi*oviny
  12. Sedíme V Aute (Feat. Vec)
  13. Ide Karta
  14. Poď Somnou Von (Feat. Tina)
  15. Nasávaj Ten Dym
  16. Neprestávam Veriť

Tracklist

  1. Intro (album Čísla Nepustia)
  2. Sága Pokračuje
  3. Vitaj V Meste
  4. Robím Čo Chcem
  5. Nemaj Stres
  6. Dávno Viem
  7. S Kým Si, Taký Si (feat. Hugo Toxxx)
  8. Oni Nevedia (feat. Vec)
  9. Ludd' O Jebe
  10. Ostaň Silný
  11. Komu Môžem Veriť (feat. Moja Reč)
  12. Život Neni Fér
  13. Staré Časy
  14. Nápoj Omamný
  15. Diky Moccc
  16. Jak Sa Vieš Hýbať (Rmx)

Tracklist

  1. Katapult
  2. Kurva Hrdý (remix)
  3. Nebuď hlupák
  4. Súčasť plánu
  5. Chamtivosť
  6. White tee je nutnosť (feat. Delik)
  7. Tu a teraz (feat. Suvereno)
  8. Posledný deň
  9. Môžeš byť, kým chceš (feat. David Steel)
  10. Inflagranty
  11. Vražedná zbraň
  12. Životná šanca (feat. PNS, Delik)
  13. Nehas, čo ťa nepáli (feat. Kali)
  14. Iný ako oni
  15. To ti jebe (feat. Suvereno)
  16. Gastro tour
  17. Dá sa zabaviť
  18. Zlatá klietka (feat. Suvereno)
  19. Šaty dělaj člověka (feat. Tafrob, Jay Diesel)
  20. Nesúdim nikoho
  21. Ride the best (feat. Nironic)
  22. Hrdina
  23. Keď chytím mikrofón 2
  24. Druhá tvár (feat. Kali)
  25. Kto dá viac (feat. Zverina)
  26. Čo robím (feat. Hafner, Vec)
  27. Luďom jebe (Cuco remix)
  28. Bratislava (feat. Biháry)
  29. Traja statoční (feat. Biháry)
  30. Šejkuj tú riť (L Plus bootleg remix)

Tracklist

  1. Intro (album Rýmy, hudba, boh)
  2. Nech ti nejebe III
  3. Nemám čas
  4. Ideme spolu
  5. Celú noc
  6. Tieto chvíle (feat. Tina)
  7. Angel (feat. Igor Kmeťo)
  8. Na dne (feat. Moja Reč)
  9. Pripravený
  10. Víťaz
  11. Jak doma
  12. Chcem ťa tu (feat. Max)
  13. Lalala (feat. Elpe)
  14. Čo vlastne vieme? (feat. Čistychov, DNA)
  15. Stresujúci blahobyt
  16. Nechaj ma žiť

Tracklist

  1. Každý deň
  2. Počítaj s nami
  3. Triumf
  4. Dokonalý
  5. Nebojím sa nikoho (Feat. DMS)
  6. Problém
  7. Jetpack (Feat. Pil C)
  8. MKZ
  9. Ľudom stále
  10. Národ holubičí
  11. Dali
  12. Sofistikovaný
  13. Pusy
  14. Vychilluj (Feat. Maxo)
  15. Prvý krát
  16. Sila